7.-8.06.2021 „Õpime ujuma“ koolitus Valtu ujulas (Saare 11, Kaerepere).

Eesti Ujumisliit koostöös Rapla Riigigümnaasiumiga pakub valikaine nädala raames gümnaasiumi astme õpilastele võimaluse osaleda kahepäevasel praktilisel "Õpime ujuma" koolitusel. Koolitus "Õpime ujuma" on üks osa 3.taseme ujumistreeneri eriala koolitusest ning annab praktilised oskused ujumistreeneri abistamiseks ujumise algõpetuse tundide läbiviimisel. 

Palun registreeri end hiljemalt 31. maiks täites ankeet selle lehekülje paremas servas, sedasi saame Sulle pärast koolituse läbimist omistada elektroonilise tunnistuse.

Toimumiskoht: Valtu Spordikompleksi ujula (Saare 11, Kaerepere, Kehtna vald)

NB! Kogunemine koolitusele ujula poolsest sissepääsust ujula fuajees.

Koolituse ajakava

I päev 7.06.2021 – kell 08:30-16:15

II päev 8.06.2021 – kell 08:30-16:15

Vaata koolituse täpsemat ajakava siit.

Koolituse info: 

  • Koolitus annab ujumise algõpetuse juhendamiseks praktilised juhised ja metoodilise materjali, kuidas läbi viia ujumise algõpetuse tunde ja jõuda samm sammult uues kehalise kasvatuse ainekavas esitatud õpitulemuste e. ujumisoskuse saavutamiseni.
  • Õppetöös kasutame  aprilli kuus valminud "Õpime ujuma" metoodikal põhinevaid e-õppematerjale (94 õppevideot, e-raamat "Teekond ujumisoskuseni" ja e-ujumiskursus, mis sisaldab eneseanalüüsi võimalusi).
  • Vaata täpsemat informatsiooni koolituse sisu kohta siit
  • Kahepäevase koolituse läbimisel saab iga osaleja Eesti Ujumisliidu tunnistuse
    (maht 18 AT).
  • Eesti Ujumisliit koostab „Õpime ujuma“ koolituse läbinutest registrit, mida saab vaadata siit.
  • Iga koolitusel osaleja saab kaks õpikut, mida koolituse käigus koos uute e-õppevahenditega kasutama õpitakse. „Õpime ujuma” õpik sisaldab metoodikat, üldteadmisi, pedagoogikat ja mängulist harjutusvara (üle 100 harjutuse). „Teekond ujumisoskuseni” sisaldab terve algõpetuse kursuse jagu näidis ujumistunde ja on rohkete illustratsioonidega. Osalejad saavad „Teekond ujumisoskuseni” raamatu lamineeritud versiooni, mis sobib kasutamiseks basseini ääres tunde andes.

Koolitust viib läbi: Triin Rääsk, Tallinna Ülikooli füsioloogia lektor ja koolitaja ning praktilise kogemusega ujumistreener.

Koolituse praktilised osad toimuvad basseinis. Palume kaasa võtta ujumisriided ja ujumismüts. Soovitavalt isegi kahed ujumisriided ja kaks saunalina. Lisaks e-õppevahendite kasutamiseks seade (tahvelarvuti, arvuti või nutitelefon).

Täpsem info korralduse kohta: 

Osalustasu 10 eurot (võtta kaasa ja anda üle sularahas), ülejäänud koolituse kulud katab Rapla Riigigümnaasium.

Osalustasu sisaldab Eesti Ujumisliidu tunnistust (maht 18 tundi), õppetööd sh. 4 praktilist osa basseinis ning kerget einet koolituse mõlemal päeval.

Info koolituse sisu ja registreerimise kohta: Kirsti Mäesepp kontakt: 5132991; kirsti@swimming.ee

Koolitusel kasutatava juhendmaterjali ning e-õppematerjalide eestindamise ja tootmise on tellinud Haridus- ja Teadusministeerium ning tootmist rahastab Euroopa Sotsiaalfond meetme „Kaasaegse ja uuendusliku õppevara arendamine ning kasutuselevõtt“.

Toetaja

Toetaja

Registreeri koolitusele


Isiku ja -kontaktandmed
Töötamine
Debug
baseDiffCumulative
script start00
before top template0.0280.028
finish0.0170.044