Tere head ujumisõpetajad!

12.-14. jaanuaril 2018 toimub Rootsis Lundis ülemaailmne ujumise teemaline konverents (WADC 2018). Ujumise algõpetuse osas on lektorid Jaapanist, USA-st, Austraaliast, Soomest, Taanist ja Rootsist. Algõpetuse konverents algab reedel (12.01) kell 10.00 ning lõppeb pühapäeval (14.01) kell 16.00.

Ennem 1.oktoobrit on konverentsi maksumus 3495 SEK (ca 375 EUR). 1. oktoober-15.detsember on osalustasu 3995 SEK ja peale 15. detsembrit on 4495 SEK. Tasu sisaldab ka toitlustust konverentsi ajal. Lisandub sõit ja ööbimine.

Konverents toimub neljandat korda iga kahe aasta järel ning sellel aastal on konverentsil ujumise algõpetuse osas põhilisteks valdkondadeks:

1. Ujumiskooli või klubi kvaliteet ja kaasamine. Kuidas ma saan tagada kvaliteedi ja kaasamise õpetamises ja kuidas ma kaasan ja hoian olemasolevaid ujumisõpetajaid. Paljude ujumisklubide omanikele on järjepidavaks tööks ujumisõpetajate otsimine ja heade ujumisõpetajate leidmine. Samuti, kui juba on hea ujumisõpetaja olemas, kuidas teda siis hoida? Kuidas hoida ka oma õpetamises head taset?

2. Ujumine ja sotsiaalne ettevõtlus. Nii veeohutuse perspektiivist, kui ka kultuurilisest ja sotsiaalsest vaatenurgast. Kõik inimesed peavad õppima ujuma, aga kõigil ei ole samu võimalusi. Kuidas Sinu organisatsioon ja Sina, kui ujumisõpetaja saate aidata kaasa, et kõik ujuma õpiks? Kuidas saada sotsiaalselt rohkem vastutustundlikuks? Saa rohkem teadmisi ja inspiratsiooni teadlastelt ja praktikutelt.

Lektorite ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit .

Vaata ka www.sweaquatics.com ja FB lehelt World Aquatic Development Conference.

Loodetavasti leiab Teist nii mõnigi võimaluse osaleda.

Head kooliaasta algust soovides!

Helen Link

5088304; helen@swimming.ee

Ujumise algõpetuse projektijuht

Eesti Ujumisliit

Toetaja

Toetaja

Registreeri koolitusele


Isiku ja -kontaktandmed
Töötamine
Debug
baseDiffCumulative
script start00
before top template0.0260.026
finish0.0170.043