Ootame ujumise algõpetuse juhendajate koolitusele lisaks ujumisõpetajatele ka teisi õpetajaid, kes saavad kooli ujumistundides olla ujumisõpetajale heaks abiks. Oleme saanud ujumisõpetajatelt tagasisidet, et koos „Õpime ujuma“ koolituse läbinud klassiõpetajaga tunde läbi viies, on ujumistunnid olnud tõhusamad ning lastel on kursuse lõppedes rohkem oskusi ja parem hakkamasaamine vees.
Ka erinevad teiste riikide kogemused tõestavad, et kooliujumises  saavutatakse kõige paremaid tulemusi siis, kui tunde viiakse läbi ujumisõpetaja, kehalise kasvatuse õpetaja või klassiõpetaja koostöös.

Koolituse info

  • Ujumise algõpetuse juhendajate kahe päevane praktiline koolitus põhineb „Õpime ujuma“ raamatul, mille iga koolitusel osaleja saab omale koolituselt kaasa.
  • Koolitus annab ujumise algõpetuse juhendajale praktilised juhised ja metoodilise materjali selle kohta, kuidas läbi viia ujumise algõpetuse tunde ja jõuda samm sammult uues kehalise kasvatuse ainekavas esitatud õpitulemuste e. ujumisoskuse saavutamiseni.
  • Vaata täpsemat informatsiooni koolituse sisu kohta siit.
  • Kahepäevase koolituse läbimisel saab iga osaleja Eesti Ujumisliidu tunnistuse
    (maht 18 tundi).
  • Eesti Ujumisliit koostab „Õpime ujuma“ koolituse läbinutest registrit, mida saab vaadata siit.

Koolituse sihtgrupp

  • Koolide kehalise kasvatuse õpetajad, kes juba juhendavad või hakkavad koolides ujumise algõpetuse tunde juhendama või on ujumisõpetajale tunni läbiviimisel abiks.
  • Õpetajad, kes juhendavad koolides ujumise algõpetuse tunde või on ujumisõpetajale tunni läbiviimisel abiks.
  • Lasteaedades ujumise algõpetust läbiviivad õpetajad.
  • Ujulate ja klubide ujumistreenerid, kes annavad koolide ujumise algõpetuse tunde.
  • Vabade kohtade olemasolul on võimalus koolitusel osaleda inimestel, kes ei ole õpetajad, kuid on seotud ujumise algõpetuse korraldamise ja läbiviimisega.

Koolituse ajakava

1.päev – kl 9.00-17.30

2.päev – kl 8.30-15.30

Vaata koolituse täpsemat ajakava siit.

Koolitust viivad läbi Eesti Ujumisliidu, Norra Ujumisliidu ning Selts Eesti Vetelpääste koostöös spetsiaalse ettevalmistuse saanud ja praktilise kogemusega  ujumistundide juhendajad Vladimir Kunitsõn ja Julia Kurbat.

Oleme  Päästeameti, Selts Eesti Vetelpääste, Eesti Ujumisliidu koostöös ja Kultuuriministeeriumi toel koolitanud üle Eesti kokku juba pea 600 ujumise algõpetuse õpetajat ja juhendajat.

2017. aasta "Õpime ujuma" koolitustele registreerumine kuni 1. augustini:

21.-22.august 2017 Pirita TOP SPA Spordikeskuse ujula (Purje 9, Tallinn) Registreeru Tallinna koolitusele siit.

24.–25.august 2017 Kohtla-Järve Maleva Põhikool ( Maleva 4, Kohtla-Järve, Ida-Virumaa) Registreeru Kohtla-Järve koolitusele siit.

23.–24.oktoober 2017 Põlva Spordikooli ujula (Uus 3, Põlva) ja Hotell Pesa seminariruum ( Uus 5,  Põlva, Põlvamaa) Registreeru Põlva koolitusele siit.

Toetaja

Toetaja

Registreeri koolitusele


Isiku ja -kontaktandmed
Töötamine
Arve
Ei vaja arvet (kannan osalustasu 50 eurot MTÜ Eesti Ujumisliidu arveldusarvele EE507700771008840232. Lisage ülekande selgitusse: koolitus, koolituse kuupäev ja osaleja nimi)
Soovin arvet

Debug
baseDiffCumulative
script start00
before top template0.0140.014
finish0.0160.03